måndag, augusti 11, 2014

Nytt sponsoravtal med StockholmsBuss Sports Team



Goda nyheter! Riktigt goda nyheter!

Jag har idag tecknat ett sponsoravtal med StockholmsBuss om att ingå i StockholmsBuss Sports Team. Hela tidigare Team Demnert går också automatiskt upp i SST.

Anledningen till det här är att jag har beslutat mig för att, efter att Theresia kom med idén, satsa mot Engadin Swimrun i Schweiz 2015. Min stora förhoppning är att jag får med mig min finaste lagkamrat och parhäst Lindad som jag är så väl samkörd med, men jag hoppas också att Theresia hittar en lagkamrat och hänger på. Det var ju ändå hon som väckte tanken. Det vore fantastiskt att vara ett gäng som tränar tillsammans mot ett gemensamt mål!

Jag har förstås inte kommit så långt i planeringen ännu, men jag räknar med att fortsätta simträningen som i våras, att börja springa med Team Nordic Trail redan i höst samt att lägga stor vikt vid backträning och långa träningspass, både lågintensiva och med inslag av ordentlig pulshöjning. Cykling (kanske på tunga växlar och i långa pass) kommer att bli ett bra komplement till en fokuserad bål- och benträning i gymmet.

Så är det här en rimlig satsning? Kanske. Engadin Swimrun består av 46 km trail, med en höjdstigning på 1450 meter. Det är nio simsträckor om totalt 6,1 km i alpsjöar med en temperatur av 10-15 grader. Cut off-tiderna var i år inte särskilt generöst tilltagna och bara hälften av damlagen klarade sig förbi den första.

Men å andra sidan; jag har ännu mindre chans att klara loppet om jag inte ens försöker. Så... High Five?!

Inga kommentarer: