fredag, mars 29, 2019

Det här med att simma medley...


Som jag nämnde i senaste inlägget så har jag och Stina bestämt att vi ska bli grymma på medley. Eller åtminstone på simning av medleykaraktär.

Jag känner att det är bra för mitt frisim. Fjärilssim är sjukt utmanande, kul och jobbigt. Och det är roligt att göra något annat så att träningen blir mer omväxlande. Men jag har inte alltid känt så.


Har ända sedan jag började simma varit säker på att det vore nyttigt att simma flera simsätt, men mina första år som simmare hade jag ändå noll intresse av det. Jag behärskade dem inte och jag ville inte lägga träningstid på att lära mig heller. Hade nog med problem som det var.


Såg framför mig att det skulle bli något jag kunde fokusera mera på om jag tröttnade på att crawla eller av andra skäl kände mig mogen för nya utmaningar. Den tiden är tydligen nu.


Önskar att jag hade varit lite mindre motsträvig för ett par år sedan. Det hade antagligen underlättat nu. Och jag kanske hade varit en ännu bättre simmare än jag redan är. Ingen vet. Det hade i alla fall inte gjort någon skada.

Inga kommentarer: