måndag, mars 04, 2019

Kär i en baddräkt


HURRA! Äntligen fick jag använda min jättejättefina baddräkt! Köpte den innan jul och behöll den trots att jag inte riktigt kunde ha den. Den var ju så JÄVLA fin. Spark joy!

Nu har jag lyckats slita mig loss från de extra kilon jag gett mig själv i julklapp, och som låg mellan mig och drömbaddräkten. Äntligen! Nu kan jag både ha mina vanliga byxor igen och nämnda badis.


Passet vi simmade på baddräktspremiärpasset i lördags såg väldigt lätt och trevligt ut på tavlan. I verkligheten var det inte alls det. Mycket tuffare än det såg ut!

Jag är i alla fall nöjd, fart 25:or utan fenor är bra för mig!!! Är inte ett dugg snabb på så korta distanser men jag fick lite feeling några meter här och där.


Fick dela bana med Anna och Lovisa. Fan vad lyxigt det är att få träna med så duktiga simmare! De är sjukt snabba men eftersom passet var uppbyggt av korta distanser kunde jag hänga med.


Det är ett himla bra simgäng det där. På fikat efteråt var vi rekordmånga!

Gemenskapen med andra är faktiskt det som gör simningen allra roligast. Så om du tycker simning är lite trist, gör det till en kompisgrej och ta för vana att fika efteråt. Då blir det roligt att träna och ju mer man tränar desto bättre blir man och vips... roligare att simma!

Plötsligt kanske träningen är lajbans även de gånger du inte får med dig någon vän till simhallen.

Inga kommentarer: