måndag, juli 03, 2006

Resumé

Vilken härlig helg det var!

Fredagen tillbringade jag, Mummy, Malin och Ola i Visby. Strosade runt, åt lunch och shoppade. Avslutade eftermiddagen tillsammans med Gunilla och en gudomlig blåbärsmuffin.

På lördag morgon kom Tina och Björn ut till oss i Ihre, och vi övade på "talet" till Bella innan vi åkte till Valleviken, där vi hade hyrt en stuga över natten. Vigseln ägde sedan rum i väldigt vackra Hellvi Kyrka. Brudparet var minst lika vackra. Prästen är även han värd att nämna, dock inte för sin yttre skönhet. Han stod med ena foten i graven, och det var lätt att misstänka att han rökt på när han rockade loss under vigseln, men i slutändan visade det sig att han bara var en otroligt charmig och vänlig gammal man.

Middagen var lite knepig. Bortsett från Tina som satt snett emot mig så var det minst sagt svårpratat runt omkring. Och då är jag ändå inne i en mycket kommunikativ fas. Det var lite som att försöka köra en bil med handbromsen i. Det går så länge man kör gasen i botten, men släpper man på den så stannar bilen. Eller traktorn i det här fallet. Gotländska bönder...

Söndag fm bjöd på sol och trevligt umgänge i Valleviken, och senare presentöppning med fika. På kvällen grillade vi hemma hos MM&MF tillsammans med min morbror, hans fru och två av deras barn.

Men nu är jag alltså hemma igen. Jag och M flög hem vid lunch, vilket gick otroligt snabbt och smidigt, eftersom vi landade på Bromma. Eftermiddagen ska ägnas åt att mentalt återvända till verkligheten, springa, packa upp och städa. Dessutom har jag redan hunnit med en liten tupplur i solen på balkongen.

Inga kommentarer: