söndag, april 25, 2010

Agilitydebut

I lördags var den stora dagen för min och Elsas debut i agility äntligen här. Eftersom vi inte är riktigt klara med vippen och kontaktfälten nöjde jag mig med att anmäla oss till start i hoppklass. Arrangemanget tog i princip hela dagen eftersom jag var tvungen att vara på inmätningen vid 9 och inte startade förrän vid 15, men solen sken och det var kul att titta på de andra hundarna.

Med Elsas och mitt lopp var jag jättenöjd. Vi fick 15 fel - två rivningar och en tilltrassling i slalomet - men i övrigt flöt det på bra och vi fick en fin tid trots att vi gjorde om slalom. Fick många snälla kommentarer efteråt om att det sett lugnt och sansat ut och det blev jag verkligen glad över, eftersom det kändes som raka motsatsen. Det gick i en farlig fart och var över på 30 sekunder så jag hann inte tänka så mycket.

Men mer agility kommer det att bli! Nu måste vi ta tag i vippen så vi kan starta agilityklass också!! Så jäkla roligt!!!

Efter tävlingen åkte jag och JG och hälsade på Malin och Ola i deras nya fina hus och på kvällen var vi på bio med Åsah och Math och såg Alice i underlandet i 3D. Grymt! Plötsligt fick vårt lilla biorum konkurrens av biograferna igen. 3D är grejen.

Idag har vi varit på cykeltur med Elsa och firat Djursholms scoutkår som fyller 100 år. Bilen lånade vi ut till Sigrid och Aika som var iväg och tävlade lägre spår, och Pedro går nu under namnet "uppflyttningsbilen" eftersom S&A vann sin klass och blev uppflyttade till högre. Jättestort grattis!!!

1 kommentar:

åsah sa...

ja, ni var grymma!