onsdag, april 28, 2010

Sjukt frisk

Idag ringde jag Dr. Olle och fick svaren på alla blodprover som jag tog för en vecka sen. Detta var innan jag blev förkyld och proverna visade att jag är oerhört frisk rent fysiskt. Det är ju skönt.

Kvar står det mentala. Jag har ju fått höra då och då att jag inte alltid är riktigt frisk (bobibobibobibej, fattar inte va'rom menar) så jag gissar att mina problem måste ha någon form av psykisk anknytning. Inte helt otänkbart eftersom det mesta, stort som smått, tenderar att gå åt skogen just nu.

Ett exempel på det är resan till Venedig som fick ställas in för mig och JG eftersom jag inte lyckades lösa hundpassningen på ett tillfredsställande sätt. 6 friska laxar i toaletten alltså och överdoser av ångest och dåligt samvete över alla inblandade som drabbats. Boka aldrig paketresor. De går inte att boka av, boka om eller byta namn på resenärer.

Blev dock lite uppiggad när jag läste bakåt i bloggen och hittade följande inlägg:

ONSDAG, APRIL 02, 2008
Pax för bästa killen!

Bud: -"Sofia Demmet?"
Sofia: -"eh, mmm?"
Bud: -"Chokladogram!!"
Sofia: -"Va?"
Bud: "Chokladogram!!"
Sofia: -"Oj!"
Sofia: -"Chokladogram?"
Bud: -"Ja."
Sofia: -"Oj vad trevligt!"
Bud: "Ja. Hejdå."

Söt, söt, söt!!
4000 bonuspoäng. Minst.

1 kommentar:

Nettan, Klura och Nella sa...

Jag tror snarare att du är som alla vi andra! Man tenderar att se allt som går åt skogen istället för att glädjas åt allt som faktiskt går bra. Du är snygg, trevlig, har fångat en guldkille, bor i ett fint hus, har jobb, en underbar fyrbent kompis och alla goa vänner. Bara för att nämna några positiva saker... Jag menar inte att förringa hur du mår för jag vet så väl hur det känns och hur jobbigt det är. Jag har också sådana dagar. Kram på dig!