onsdag, december 08, 2010

Köldskador

6 snöiga kilometer med Sara i Ursvik igår. Huvva. Jag hade inte tagit med kläder för de -11 graderna  som termometern visade och mina händer var så kalla att de värkte i början. Sen blev händerna varmare men rumpfläsket frös mer och mer så att jag till slut fick hallucinationer av att något slog mot stjärten varje steg.

Jag borde göra något åt min utrustning så att jag klarar den här sibiriska, galna extremkylan. Men Cash is Kong och jag har inte råd med det jag vill ha. Så är det. Dags att löneförhandla.

I övrigt gick det bra. Hade fin draghjälp av Elsa men fick istället jobba stenhårt med bålstabiliteten för att hon inte skulle dra omkull mig. Hon tyckte det var superroligt att få följa med och klarade längdskidåkarna mycket bättre än sist.

När jag kom hem fick jag duscha kokhett lääänge för att komma in i matchen igen. Dessutom gjorde jag ren den überäckliga golvbrunnen och var tvungen att duscha lika länge till efter det för att känna mig ren igen. Rengöringen resulterade faktiskt i ointagligt många hushållspoäng för min del. Jontan kommer ALDRIG kunna komma ikapp, men jag hoppas han försöker.

Puss, hej.

Inga kommentarer: