fredag, december 10, 2010

Träning av små och stora

Igår var det inomhusträning med HI igen. Jag lärde mig redan förra året att det är bäst att komma dit med en bra plan. Nu hade jag förvisso en plan igår men tyvärr helt fel målbild, så det blev pannkaka av allt ändå. Bättring till nästa gång. Hundarna var i alla fall duktiga och vi hade roligt, och i slutändan är det faktiskt viktigare än något annat.

Idag blev det också inomhusträning, fast för mig ensam. Åkte till gymmet under (lång-)lunchen och sprang på löpbandet, eftersom jag vägrade springa i kylan och blåsten. Det blev 6 km, som skulle varit 8 km (och egentligen ännu mer för jag tittade fel i programmet), men jag kämpade på bra så jag var nöjd ändå. Uppvärmning, fartlek och nerjogg blev det och tempot var hyfsat med tanke på den otroliga träningsvärk jag har i benen idag. Och mellan skulderbladen.

Jontan är på julfest ikväll och själv vet jag inte vad jag ska ta mig för. Hade helst velat krypa upp i soffan under en filt med en kopp te och se Idolfinalen. Ibland saknar jag tv:n. Nåja, det får bli något annat istället. Bok? Städning? Film? Hundträning? Guitar Hero? Läggdags? Stanna hos M&D?

Ibland känns livet... svårt. Och lite ensamt.

1 kommentar:

Sara J. sa...

Ooooh vad du är bra som sprang. Det gjorde inte jag. Och jag skäms. Men det var danslektion igår och jag ska rida imorgon så det får väl tjäna som lite kompensation i alla fall...ser fram emot söndag!