tisdag, oktober 18, 2011

Crapagility

Det var absolut inte Elsa som var crap igår. Nejdå, hon var helt lysande, precis som vanligt! Hon sprang förbi slalom en gång, glad i hågen i full fart framåt. Inte alls likt henne, så hon måste ha missat det. Sen hade jag lite trubbel på slutet av banan, men Elsa löste problemet ändå.

Däremot blev jag så där otroligt less på träningen igen. Det tog sååå lååång tiiid, trots att vi bara var fyra personer. Omständigt är bara förnamnet. Förra gången fick vi till en mycket bättre träning med lagom snack och lagom agility. Igår var det en jävla massa snack.

Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med måndagsträningarna, men jag ska definitivt ta paus en vecka i alla fall. Träna lite på egen hand istället. Vilket fler borde göra. Det är superkul att se de som gör framsteg och utvecklas, och tråkigt och lite tröttsamt med de som har samma problem, vecka efter vecka och månad efter månad... (gäller inte nödvändigtvis de som var där igår, utan överlag). Det blir jag också less på. Jag blev helt enkelt på lite dåligt humör igår.

Körde i alla fall banan med Trattimus när alla var klara. Det gick oväntat bra, hon har blivit duktig. Hon har inte samma hindersug och tankeläser inte lika bra som Elsa förstås, men är ändå begåvad. Kanske ska ta med henne i träningsgruppen snart. Hon skulle inte vara mycket sämre än många andra.

Kom hem och var gråtfärdigt trött. Packade prylar till idag och stapplade i säng. Tittade på klockan och den var 21:59 när jag släckte. Vi har en timer på övervåningen som släcks någon minut över 22. Jag minns inte att det blev mörkt, för då sov jag redan. Sov uselt och frös som en idiot tills Reka väckte mig halv två och behövde gå ut. Hon menar allvar när hon väcks mitt i natten, så det var bara att gå upp. Medan hon gjorde toalettbestyr tog jag på mig varma sockor och mössa, och när jag la mig igen limmade jag fast mig mot Jontan och blev till slut så varm att jag slutade skaka. Sen sov jag tills klockan ringde.

Nu ska jag träffa Sara för morgonjogg. Wohoo!

Inga kommentarer: