lördag, oktober 15, 2011

Det man inte har i huvudet...

...får man ha i Grisen.

Ikväll åkte Jontan och jag iväg på kalas, glada i hågen! Tyvärr blev vi lite sena iväg och eftersom jag lyckats förlora värdparets telefonnummer i mitt mobilbyte så ringde jag en annan vän för att meddela vår sena ankomst.

Denna vän kunde glatt meddela att festligheterna vi var på väg till inte skulle äga rum just idag, utan om ett par veckor eller så. Och hon önskade oss en trevlig kväll.

Suck.

Jag har en idé om hur det kunde bli så fel, men det var ju åtminstone tur att det var fel åt det här hållet, så att vi inte missat hela balunset.

Istället åkte vi och åt på Texas Longhorn i Enebyängen. En cola på 33 cl kostade 37 kr. Det är heeeelt sjukt. Nästan 40 spänn för en cola!! Jag är i chock. Bäst att tagga ner framför ännu ett avsnitt av Game of Thrones. Det är en (saj-faj-fäntasy)-serie vi har börjat följa, med krigare, utomjordiska varelser och mycket sex.

1 kommentar:

Gunnika sa...

Bara 37?! Tyckte jag var billigt..;) På stranden i Arrifana, Portugal kostade en cola 63 SEK..! Vilket jag gladeligen betalade eftersom det var varmt som attan och som campare bara ätit torrmat och druckit varmt vatten (med klorsmak) i flera veckor...