torsdag, december 13, 2012

Fullschpäckad onsdag


Igår var det fullt ös igen. Som vanligt på onsdagar.

Började med träning av hundarna i inomhushallen i Arninge. Elsa var totalt uppsluppen igen och mycket engagerad över leksaken hon vann på tävlingen i söndags. Sprang runt och ruskade på huvudet och skuttade. Helt olikt henne. Efter träningen skulle hon sitta i mitt knä och gosa.

Som bilden visar så fick jag Reka att ta metallapporten. Eftersom hon tidigare apporterat den utan problem fick jag tipset från uppfödar'n att helt enkelt säga åt Trattebus att sluta larva sig. Så det gjorde jag. Och då tog hon den. Däremot såg hon så otroligt missmodig ut att jag blev ledsen ända in i märgen. Hon gillade INTE att ta apporten men gjorde det för att matte verkade sur och sa så. Belöningen när hon lyckades var å andra sidan en enorm succé, så kanske att hon ändå kommer ha positiva minnen av det hela.

På eftermiddagen åkte jag till gymmet och körde vanliga passet. Inga problem med följetongen "Nacken". Faktum är att det kändes riktigt bra efteråt, mjukt och fint. Så jag var ganska säker på att kunna genomföra simningen på kvällen utan problem, och det kunde jag. Gick rätt okej, tiden gick fort men det var inte lika givande som förra veckan. Har i alla fall anmält mig till steg 2 nästa termin. Lika bra att köra på.

Idag är Nacken inte lika bra som igår. Sov hyfsat men var väldigt stel imorse och hade svårt att vrida på huvudet. Men det går väl över snart. Träning, tålamod och vila.

Inga kommentarer: