tisdag, mars 11, 2014

Rosor, tråkiga besked och krav på löpvila


Kanske för att resultatet av förmiddagens möte igår var bra, kanske för att jag var tvungen att gå till tandis, för att vi är klara med renoveringen eller för att jag helt enkelt är så jäkla fantastisk? Eller för att Jonas alltid är så mycket bättre än vad jag någonsin kommer förtjäna? Igår fick jag hur som helst tre otroligt vackra rosor av honom.

Idag väljer jag att se det som en förskottströst för vad den här tisdagen hittills har valt att bjuda på. Dels ett dåligt, hemskt och väldigt ledsamt besked som drabbar mig lite och någon annan fruktansvärt mycket. Jag är i chock och önskar att det fanns någonting, vad som helst, som jag skulle kunna göra för att påverka.

Dels ännu ett naprapatbesök som resulterade i ett beslut om två veckors fullständig löpvila, en kur Ipren, inställda plankmåndagar och massor av coreträning framöver. Sannolikt är det en av diskarna i ryggen som bråkar och löpningen gör saken värre. Ska springa ett pass innan jag ska på återbesök till Anna om två veckor för att se hur det känns.

Bortsett från allt detta negativa så är det en fantastisk dag idag. Härligt vårväder!

Inga kommentarer: