onsdag, mars 26, 2014

Wohoopi! Jag vann!


Jag var med i en Instagramtävling som SodaStream ordnade på Blogger Boot Camp för ett par veckor sedan. Mitt bidrag var ovanstående bild. Tävlingen är nu avgjord och undertecknad VANN!!! Det är sant! Jag är så jäkla glad över det och ser verkligen fram emot min nya SodaStream Source! Jag vinner nästan aldrig någonting och jag är inte förvånad över att det krävdes en tävling med tio priser och blott trettio inkomna bidrag för att jag skulle få vinna pris. Men jag är så glad ändå!

Men nu över till något viktigare. Simning. Ikväll var det kurs igen och efter uppvärmningen fick vi välja på teknikträning eller intervaller. Jag brukar aldrig välja intervallisar frivilligt men idag gjorde jag mig själv stolt och slog till på det.

Vi körde intervaller om 6x4x25 m med olika innehåll. Starttiden började på 50s och minskade med 5s för varje nytt set. Sista 4x25 var med start 25. Jag tog slut efter näst sista setet (start 30 med andning på var 3:e, var 5:e, var 7:e och var 9:e) och tänkte avstå sista omgången men Henke och Hasse hetsade mig så jag gick med på att köra två av fyra längder. Och det var ju bra bestämt.

Vad som INTE var bra bestämt var att ge upp efter två längder trots att jag fortfarande höll mig inom tidsramen. Jag skulle förstås ha kört alla fyra 25:or eftersom jag hade kunnat (eller nästan kunnat) klara det. Är så jävla arg på mig själv som gav upp. Att inte ens försöka är ett större misslyckande än att försöka och inte nå riktigt ända fram. Jävla mespropp. Mitt ända försvar är att jag kände mig lite allmänt långsam i huvudet idag.

Voltvändningarna då? Ptja, det blev inte så mycket av den varan idag. Så varken bu eller bä på det, men tack för att du undrade.

Inga kommentarer: