torsdag, juli 07, 2016

En otajmad kollaps


Jag har varit lite dålig på att blogga senaste tiden. Jag har även varit extremt ofokuserad, frustrerad, haft svårt att äta och sovit dåligt. Idag tog det mig över tre (3!!!) timmar att ta mig till jobbet, från det att väckarklockan ringde. WTF liksom?!

Och i helgen är det dags för Vansbrosimningen och Vansbro Tjejsim, som jag tidigt i våras utsåg till sommarens stora mål. Det är taskig tajming, Hedlund. Jag måste försöka stoppa huvudet i sanden, acceptera och hantera rådande omständigheter. Svårt. Hitta mitt driv och göra så gott jag kan i loppen ändå.

Senaste veckorna har träningen blivit ganska random, och jag har vilat mycket. Visserligen väl värt efter en tuff vår.

Men jag gillar regler och restriktioner, raka linjer, struktur och tydlighet, och det har jag alltid i min träning. Utom på sommaren. Jag känner att så här lösa boliner gör mig lite slö, slapp och likgiltig, men samtidigt är det skönt att kunna träna vad som helst, när som helst. Vill någon simma så kan jag hänga på, behöver inte säga nej för att jag redan har fem inplanerade simpass den här veckan, eller för att jag "måste" köra intervaller i bassäng just idag.

Allt har sin tid. Antar att jag behöver det här för att orka starta om i september. Just nu vill jag bara... kollapsa.

PS. Jag vet att jag varit dålig på att marknadsföra det i år, men det är blott två dagar kvar till Sofias födelsedag! Kyl champagnen, kamma håret, värm upp sångrösten och slå in paketen!

Inga kommentarer: