söndag, september 27, 2009

Spår

Många timmar denna helg har tillbringats ute i Låssa i Upplands-Bro för att snitsla och gå spår, dels med Elsa och dels inför Stockholmsavdelningens tävling i lägre spår idag.

Igår när vi var ute fick Elsa gå ett av spåren som Jonas gick åt henne. Vi hade 6 apporter + slut och spåret var ca 1000 meter. Liggtiden en bit över en timme. Elsa började ganska bra och drog iväg i full karriär som hon brukar, men sen blev hon förvirrad. Släppte helt spåret, verkade inte ha en aning om vad vi höll på med och jag var nära att ge upp.

Gjorde ändå ett nytt påsläpp där jag hittade först apporten och då plötsligt började det flyta på bra igen. Hon gick med lite hög näsa men följde spåret bra och plockade 3 eller 4 apporeter och slutet. Kände mig väldigt nöjd med det. Spåret var inte det tekniskt sett svåraste hon gått, men däremot ett av de längre.

På eftermiddagen när vi kom hem åkte vi och fikade med familjen i vårt hus, och gick igenom vad de skulle lämna och inte, samt fick några "how to"-tips för lite olika saker. Var där i makalösa fyra timmar och Elsa, som tillbringade tiden med att leka med barnen i familjen, var helt färdig efteråt.

Inga kommentarer: