lördag, april 20, 2013

Lydnadsklass 1, Haninge BK


Vi har tävlat idag jag och Reka. På vägen dit höll jag på att vända hem igen men jag tog mig i kragen och fortsatte. Tur var det! Rekis var så himla fin och duktig idag och vi vann klassen på 183,5 poäng. Hon gjorde verkligen sitt bästa nu när jag behövde det som mest.

8,5 poäng för linförigheten känns fantastiskt. Vi hade några små missar, bland annat tappade jag balansen i en sväng och störde, och sen något litet släpp i en sväng eller så, men i det stora hela gick hon jättefint!! Är så glad!

9,5 poäng på ställandet. Äntligen!

8 poäng på läggandet var snällt. Reka fick kli när vi skulle iväg och kom efter mig i fotgåendet. La sig ändå på kommando men det var synd att det blev så där.

8 poäng på apporten, världens lättaste moment som vi aldrig får 10 på pga mig, inte Reka. Idag stoppade jag visst in apporten i munnen. Förra gången höll jag den fel. Klurigt det där.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med vår insats och glad över att äntligen ha tagit LP1 så att vi kan gå vidare till klass 2. Reka var verkligen fin idag! Min BFF!

Redovisning av poängen med domarens kommentar inom parantes:

Platsliggning 10
Tandvisning 10
Linförighet 8,5 (ojämn position, släpper något i sväng)
Läggande 8 (släpper i fria följet)
Inkallande 9 (tempot)
Ställande 9,5 (steg)
Apportering 8 (stoppar in apporten)
Hopp över hinder 10
Helhetsintryck 9

Domare Weine Björkström. 

3 kommentarer:

Nettan sa...

Jättestort GRATTIS till dig och Reka!

Och en stor kram till dig, Sofia. När du kommit igenom den där första tunga sorgen så kommer det sedan att kännas lite lättare för varje dag. Jag lovar.

Katarina sa...

Supergrattis till er båda! Härligt att dui äntligen fick visa hur fint hon faktiskt kan gå!

Sofia sa...

Tack snälla, båda två!