tisdag, juni 04, 2013

Ett hem i kaos

Just nu framgår det mycket tydligt hemma vilket stort projekt vi har dragit på oss hemma. Om inte bilderna gör det klart är du välkommen att komma förbi. Medtag skor och hjälm. Typ.

Hantverkarna jobbar med en farlig fart och Jonas håller jämna steg med dem under dagarna. Fast när hantisarna slutar sitt arbete kl. 19 så fortsätter min McGyver till långt in på natten.

I förrgår kväll fick jag veta vid 22-tiden att han behövde bilen igår. Lite sent tyckte jag, eftersom mina planer krävde bil. När vi båda vaknade till vid 3-tiden i natt, tre timmar innan min klocka skulle ringa, och jag fick veta att han behövde ha bilen idag på morgonen också, så kunde jag inte hålla mig för skratt. Framförhållning...

Skrattade inte riktigt lika mycket några timmar senare när jag inte fått frukost ännu och det drog ut på tiden. Nackdelen med renovering är att det är svårt att äta mat hemma. Och att man får vistas lite som på nåder i sitt eget hem. Jag försöker hålla mig ur vägen så gott jag kan och att acceptera att jag inte kan göra så mycket åt saken. Men det är roligt att se förändringen steg för steg. Det kommer bli så jäkla grymt när det är klart! Helt fantastiskt fint.

Vardagsrummet -> "omklädningsrummet"

"Omklädningsrummet" -> Vardagsrummet

"Omklädningsrummet" -> Köket

Inga kommentarer: