torsdag, februari 20, 2014

Intressanta iakttagelser och skidresa


Var på gymmet idag och körde ett PT-pass med Tommy. Det var intressant! Vi (han) har hittat ett muskeltekniskt problem i mina ben som han är övertygad om har påverkat min löpning på ett negativt sett. Framför allt vänsterbenet hade väldigt stora begränsningar i rörlighet som jag inte tidigare märkt. Ingen är gladare än jag om jag kan dryga ut de orsaker jag har till att jag haft det motigt med löpningen en tid, med ytterligare en förklaring. Nu drar vi igång projekt återställning, vilket också involverar att stärka vissa små muskler som verkar ha tappat greppet en smula. Träning på molekylnivå!

Men först ska jag åka skidor. Dagen har ägnats åt förberedelser på jobbet och åt förberedande träning i form av torsdagsarmhävningar i en för nästa vecka hyfsat korrekt utrustning. Morgondagen kommer ägnas åt packning, inköp av produkter till bussens café, simning, långpass och promenader.

Till skillnad från de flesta andra av mina reskamrater så ser jag faktiskt fram emot 26 timmar bussresa. Jag tycker det är mysigt.

Inga kommentarer: