torsdag, november 21, 2013

Man får klappa


Ännu mer shopping idag. Jag shoppar mig bankrutt, fastän allt är så billigt. Kommer kunna byta klänning en gång i timmen alla soliga dagar nästa sommar och ändå inte behöva använda någon av dem två gånger. Love it! Hur kan man motstå dem?

Avslutade med att äta lunch i Ayala-triangeln igen. Fick en kompis vid bordet bredvid, en kinesisk tjej som gärna ville bli fotad med mig. Jag gick med på det och krävde ett foto med min kamera i gengäld. Det är andra gången jag är så exotisk att jag hamnar på någon random asiats kamera. Jag försöker känna mig smickrad.

La mig vid poolen på hotellet och läste (är på sista delen i Hunger Games-trilogin nu) och lite senare, när Jontan återvände från jobbet och dess tillhörande AW, gick vi ut och åt på Chateau i Greenbelt. Kött.

Innan jag gjorde nånting annat idag, förutom att äta frulle, lyckades jag faktiskt även masa mig till gymmet och springa tisdagens planerade intervallpass på löpbandet. Imorgon tänker jag springa det pass som var schemalagt idag, så är jag ifatt igen.

Sen åker vi hem.

Inga kommentarer: