söndag, november 10, 2013

Förflyttning


Jag befinner mig just nu i Doha, ungefär 7000 km hemifrån. Här är det imorgon, med hemmamått mätt alltså, så jag antar att jag får referera till idag som igår.

Igår morse sprang jag långpass med Martin. Vi utgick från Mörby C och kutade runt Brunnsviken i blandat tempo. Det var trevligt och bitvis också jävligt jobbigt. Måste komma igång och vänja kroppen vid långpass igen. Time flies!

Jämfört med de 7000 km jag färdats de senaste fem timmarna känns 14,7 km runt Brunnsviken ganska futtigt. Dessutom var den längre sträckan betydligt behagligare. Lyxkupé och massor av god mat och bubbel.

Att förflytta sig från Rekisen hemma var förstås lika smärtsamt som vanligt. Kanske ännu värre idag eftersom hon var lite ynklig på morgonen. Ville inte äta sin frukost, vilket iofs är bra eftersom jag tar det som ett tecken på att hon är dräktig, men hon blir så uppenbart ledsen själv över att inte vilja ha maten. Öronen slokar som bladen på en vissen tulpan och hon försöker verkligen äta. Men det går inte. Kommer sakna henne!

Inga kommentarer: