tisdag, februari 14, 2012

Vad menas med ett drägligt liv?


Läste om Keith i Aftonskökan. Keith är fetast i hela världen och har 18 personer som tar hand om honom. Det jag fastnade på var den lite olyckliga formuleringen mitt i texten. Eller är det bara jag som gör en koppling som gör att det känns lite... olämpligt? Beroende på vad man tycker krävs för ett drägligt liv förstås:






Dessutom så funderar jag lite över Keiths dagsmeny. Han väger över 300 kg och jag tror man kan förutsätta att Keith själv inte går på Coop och handlar. Antingen handlar han över nätet eller så shoppar någon åt honom. Oavsett vilket så borde väl kanske de som "tar hand" om honom prova en annan meny? En ny apporach?

Jag tycker det är konstigt att människor kan hamna i det här situationen.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Det är konstigt och de som sköter honom hjälper honom ju inte direkt genom att låta honom äta allt det där. Det är väl ett gravt missbruk som att vara beroende av heroin eller nåt sånt.

Såg du det där vidriga programmet från usa om "feeders" för nåt år sen. Partners som ville att deras fruar skulle bli tjockast i världen och som tände på att se dem äta kopiösa mängder. Typ det äckligaste jag har sett och de där männen misshandlade ju och styrde över sina stackars fetton till fruar. Hua!

Sofia sa...

Ja, jag såg faktiskt det där programmet med feeders. Det var helt vilt. Väldigt, väldigt sorgligt. Vad jag minns så filmade de även när fruarna åt och blev tvättade. Filmer som de sedan tjänade pengar på genom att sälja på nätet. Så sjukt och så sorgligt. Borde vara straffbart.