tisdag, februari 21, 2012

Tisdag är torsdag


Idag är det torsdag. Torsdagsträning. Startade med morgonyoga och tända ljus hemma. Skön start! I eftermiddag blir det intervaller. Inga konstigheter.

På tisdag, om två dagar, är det tisdagsträning. Morgonintervaller och sedan klättring. Inga konstigheter heller.

Dessutom är det återhämtningsvecka nu och efter att ha rett ut begreppen med PT-T så har jag klart för mig hur det ska gå till. Av någon anledning har det inte känts helt uppenbart hur jag ska bete mig den här gången. Är otroligt nöjd med senaste veckornas träning, jag känner mig jättestark och snabb trots att jag har ökat träningsmängden och intensiteten, och jag återhämtar mig väldigt, väldigt bra. Jag känner mig inte så sliten som jag brukar göra rent fysiskt, men däremot börjar det kännas lite svårare att hitta motivationen, samtidigt som den är stark för att det går så bra just nu. Motstridiga känslor alltså.

Sammanfattningsvis kan sägas att träningen blir som vanligt den här veckan, med samma antal pass eftersom jag inte känner mig så farligt sliten, men med fokus på teknik, lägre vikter i gymmet, färre repetitioner, lugnare löpning med några kortare och försiktiga fartökningar. Den totala ansträngningen ska inte vara så stor. Och på lördag drar vi till Österrike för en veckas höghöjdsträning. Benträning. Batteriladdning. Korv-och-pommes-ätning. Spa-häng. Öl. Längdåkning.

Slutligen vill jag hylla två saker, utan inbördes ordning:
  • Tremånaderssatsningen. Jag känner mig tajt och jag mår BRA!
  • Jenny, som tänkte på mig och tipsade om kommande agilityslalomkurs på dtbk. Snällt!

Inga kommentarer: