fredag, februari 03, 2012

TRX och rip trainer

På träningen med PT-Tompa i onsdags fick jag äntligen prova på den nya "rip trainern" som, om jag förstått det rätt, kommer från de bakom TRX. Fick tre övningar i mina nya program - en ganska lätt och två som var förvånande jobbiga. Det förvånande borde kanske ha varit att det fanns en lätt övning.

Idag skulle jag äntligen köra det nya programmet själv för första gången och vad hände då? Jo, jag glömde min rygga med skor, träningsprogram och vattenflaska hemma. Blev så trött.

Tack vare snälla personalen ordnade det sig bra ändå. Fick låna ett par sunkiga skor från kvarglömtavdelningen och fick mitt träningsprogram utskrivet igen. Vatten stal jag från mammans vattenflaska. Med tanke på dessa omständigheter anser jag ändå att träningen blev hyfsat bra till slut.

Körde del 1 av passen idag och det var mycket benträning i det. Uppenbar benträning och mindre uppenbar benträning, där man tränar något annat OCH benen. Men även om jag tränade bra så fanns det en hel del mer att hämta, men det kommer förhoppningsvis i takt med att jag lär mig de nya övningarna.

Kul att vara tillbaka igen!

Rip trainer - snart i var mans träningslåda?

Inga kommentarer: