fredag, januari 04, 2013

Agilitytävlingar på Kistamässan

Jag och flickorna har ägnat de senaste två dagarna åt att tävla lagagility på Kistamässan. Långa dagar och en lokal med helt fantastiskt hög ljudnivå.

Elsa är med i "I vildaste laget" och som lag betraktat diskade vi oss i alla lopp, alla dagar. Elsa gick runt med 15 fel i första dagens hopplopp - tre rivningar. I agilityloppet fick vi 12,29 fel - ett vägransfel och resten tidsfel. Andra dagen satte vi en nolla på agilityloppet, med en farlig fart över gungan, och diskade oss i det mycket kluriga sista hopploppet.

Rekas lag heter "Räven gör en pudel" och här gick det faktiskt lite, lite bättre. Laget diskade sig i tre lopp men i det fjärde tog vi vår första SM-pinne och kom på tredje plats. Reka fick en vägran i hopploppet och diskade sig i agilityloppet första dagen. Andra dagen diskade vi oss i båda loppen men det fanns mycket att vara nöjd med. T ex noll slalomfel.

För övrigt var det knepiga men roliga banor som vi nog egentligen var lite för gröna för. I alla fall Reka. Men det är bra träning och klass 1-banorna kommer kännas otroligt enkla efter det här.

Inga kommentarer: