torsdag, januari 17, 2013

Igår: Träning för alla


Hundträning
Började gårdagen med sedvanlig promenad och sedan inomhusträning i Arninge. Tiden gick väldigt fort och jag vet inte riktigt vad jag åstadkom. Fotgående med Reka, ett inte allt för bra sådant. Borde kanske börja om från början. Göra om göra rätt. Något ställande som var okej, rutan och fjärr. Elsa fick mest larva runt som vanligt. Något skick på rutan, lite fotgående och lek. Sedan passade jag på att anmäla mig och Reka till ny lydnadskurs för Katarina.

Styrketräning
På eftermiddagen körde jag ett träningspass med PT-Tommy. Nu är det fokus på benstyrka och spänst inför skidresan, även om jag tycker bättre om att tänka på det som fokus på benstryka och spänst inför löpningen. Gillar inte att träna ben men jag vet att det är bra för mig och jag har lovat mig själv att verkligen anstränga mig i passen under de tre ynka veckor jag ska köra dem. Sen var det faktiskt ganska kul, trots att det var mycket ben, så hade jag inte vetat var fokus låg så hade jag antagligen inte tänkt på det så mycket.

Simträning
Sen var det bara att åka hem och äta, kramas lite med JG och dra iväg på nästa träningspass. Första tillfället av steg 2 i crawlkursen på Mörbybadet. Var inte alls peppad innan. Senaste simpasset var aptråkigt och intetsägande, och jag ville helst av allt stanna hemma hos Jonas. Men det var kul när jag väl var där. Fick testa lite nya övningar och jag tyckte att det gick förhållandevis bra ändå. Om man bortser från det faktum att jag alltid är mycket långsammare än alla andra, och det är ofta någon som simmar in i mina fötter, vilket är otroligt stressande. Det visade sig också, när vi räknade simtag, att jag vevar mycket mer med armarna än alla andra. Låg på runt fem armtag mer på 25 meter, vilket är ganska mycket. Finns säkert något samband mellan mitt bristande tempo och armtagen.

Inga kommentarer: