tisdag, januari 15, 2013

Löpbandet igen


Idag sprang jag intervaller på löpbandet igen. En kompromiss för att försöka få till tre löppass i veckan. Min självdisciplin klarar helt enkelt inte tre pass snömodd, ingen idé att bråka om det ens.

Löpband är ganska tråkigt men väldigt kontrollerat och väldigt lite is eller snömodd. Passar rätt bra för intervaller helt enkelt. Tempot var irriterande jobbigt, men inte kräkjobbigt, utan mer som en spark i baken att pusha mig lite hårdare. Kräkintervallerna får komma längre fram när det är barmark ute och jag kan springa runt någon liten äcklig gräsplätt istället.

All den här snön som just nu faller ute, och som förvisso är vacker, gör att jag redan får ångest inför torsdagens utomhuslöpning. Kan det inte bara bli vår snart?

2 kommentarer:

Gunnika sa...

Det är lustigt att man kan tycka så olika om snön! Själv älskar jag att det vräker ner snö... Förlåt kompis, men jag kan inte backa upp dig i ditt snöhat....;)

Sofia sa...

Jag hatar inte snö!! Jag tycker om snö, när den är på en begränsad plats eller framför allt under en begränsad tid. Nu tycker jag det räcker, jag är trött på att skotta.

För min del får det gärna snöa från oktober till december (fast det ska ändå helst vara barmark när jag ska springa) och så kan det smälta bort i januari på högst en vecka.