tisdag, januari 29, 2013

WTF? Ska jag springa ett ultralopp nu?


Nej, det ska jag givetvis inte. Ett marathon räcker gott. Men jag ska springa ett lopp, och det heter Lidingö Ultra. Jag är anmäld! Väljer den lite mer humana sträckan på 26 km men vill man vara wild 'n crazy kan man springa 50 km.

Lidingö Ultra går av stapeln den 4 maj så jag och Lindad tänkte att det kunde vara en kul grej att göra istället för att springa ett helt vanligt långpass. Och så kanske man får banan och smaksatt vatten på flaska efteråt, vilket är trevligt.

Stockholm Marathon går ju fyra veckor senare, så det här passar fint in i schemat mot toppformen som ska infinna sig precis den 1 juni.

2 kommentarer:

Middleman sa...

Det är ju så inne med Ultra[whatever] nu. Och definitionen på Ultra är väl att det ska vara längre än marathon. Så springer du typ 1km extra efter Sthlm Marathon så har du också gjort en ultra[nåt].

Tycker väl egentligen att det är lite fånigt med alla dessa klassificeringar och deinfitoner. Men det är väl mest för att vissa ska få säga: "Jaha, du springer marathon du (42km)? Ja, själv ville jag ju ha en större utmaning och satsar därför på ultralopp (43km)."

:)

EM sa...

Nära och bra... hmm... Sedan har ni Lidingöloppet, triathlon. Sprintlopp, det tänkte jag försöka mig på :)