tisdag, januari 12, 2016

Back in business


Söndag: Första löppasset på två veckor, långpass med Lindad. Vi hade bestämt att vi skulle springa runt Edsviken, dock osäkra på om det var 19 km eller 22 km. Var apnervös innan, men det gick trots allt väldigt bra. Blev trött efter 15 och sedan gick det snabbt utför, så slutet var riktigt jobbigt. Men hey, jag klarade det! 19,2 km totalt. Belönades med bulle och träningsvärk i höftböjarna.



Måndag: Äntligen simskolestart! Först två lektioner som simfröken ihop med bästa Hasse, sedan en timme där jag fick vara elev. Ungefär som i höstas alltså. Är så glad över detta!

Efter mitt oändliga simuppehåll på sju dagar trodde jag liksom att jag skulle vara lite grym i vattnet. Ha vilat mig i form. Icke. Mitt första pass, i fredags, var episkt dåligt. Igår gick det sådär. Frös som en hund och simmade som en också för den delen. 200 meter med tidtagning på 3:32 (split 1:42, 1:50). Det verkar vara ungefär vad jag kan prestera på en tvåhundring, landar alltid där.


Tisdag: Morgonpass på gymmet med pappan. Det var över två veckor sedan jag var där senast och det kändes. Skönt att vara tillbaka igen, min kropp behöver det. Slog till med TVÅ benövningar (utfall i trx och squats) innan det blev axlar, rygg och bål för hela slanten.

Känns skönt att komma tillbaka till jobbet, träningen och rutinerna igen. Jag funkar bäst så.

Inga kommentarer: