fredag, oktober 14, 2016

Min plan - att yoga mig i form

I onsdags kväll, efter naprapatbesöket hos Anna, mådde jag så himla mycket bättre. Gick och la mig utan någon stor dos piller och sov ända till 2-tiden, vilket är då jag ändå brukar vakna av att jag har ont. Stort!

När jag vaknade på morgonen, igår, bestämde jag mig för att gaska upp mig.


Jag får träna, alltså tänker jag träna. Framför allt tänker jag yoga. Igår blev det 45 superlugna minuters sittande hathayoga med David Procyshyn.

Det var ett perfekt sätt att känna av kroppen. Hittade muskler som panikkrampade i vissa lägen, och som jag fick vara lite försiktig med att stretcha, men känslan efteråt var oslagbar!


I natt sov jag hela natten utan att fylla på med smärtstillande. Vaknade ganska pigg och väldigt glad.

Kanske var det därför jag var lite modigare och gav mig på 20 minuter Yoga for vitality med Fiji McAlpine innan frullen. Jag kunde inte genomföra vinyasasarna ordentligt eftersom jag är för svag i vänstersidan, men jag har även en överansträngning i vänsterfoten sedan Hässelbyloppet, och att balansera på den stod för den största utmaningen.

Sedan besökte jag min nyvunna husläkare John för att gå igenom min medicinering och lägga upp en plan för den. Blev av bara farten sjukskriven på halvtid till 4 november och kommer att bli kallad till en sjukgymnast. Bra, jag tar varje hjälp jag kan få, rycker i varje litet halmstrå.

Kämpar! Imorrn får jag simma!

Inga kommentarer: