torsdag, oktober 20, 2016

Sjukgymnastik & klaustrofobiska drömmar


Jag var på sjukgymnastik idag. Eller utredning. Efter 45 minuters samtal och diverse tester konstaterade den sjukgymnaststudent jag träffade tillsammans med sjukgymnasten att de är eniga med de sex läkare jag träffat tidigare - det är sannolikt diskbråck jag har i nacken. No shit.

Det var ett roligt besök. Nästa vecka ska jag gå tillbaka för att få ett träningsprogram.


Sen åkte jag till Polisen och hämtade ut mitt nya pass. Fotot blev ett rejält lyft mot det förra. Det ser till och med ut som att jag har kajal på mig, fast jag inte har det.

Imorgon åker jag och passet på vår första resa ihop, till Tyskland. Sedan väntar skidresa (utan skidåkning) till Österrike, sim- och yogaresa till Maldiverna (hoppas jag) och sim-, soft och löparresa till Mallorca. Det är väl vad som hinns med innan sommaren.


Alla dessa aktiviteter gjorde mig vråltrött, och jag somnade som en klubbad säl när jag kom hem. Tung kropp. Tungt huvud. Tankarna i en annan värld. Tilltuffsad.

Imorse när jag vaknade var det mitt i en mardröm. Satt med en lime-gräddtårta och kokosnötsdrink på en vit sandstrand intill turkost vatten. Trodde jag. Men allt var en illusion. I själva verket låg jag i en kista av speglar som reflekterade det där, och utrymmet tillät knappt att jag rörde mig. Det sista jag tänkte innan jag vaknade var att jag inte fick drabbas av panik.


På kvällen avslutade jag den här omgångens crawlkurser. Shit vad duktiga eleverna var idag! Tycker det är jobbigt när kurserna slutar, för jag får separationsångest. Framför allt får jag det från de superduktiga tjejerna som gått fortsättningskurs, och som vi inte kan erbjuda nästa steg i anläggningen. Hoppas det går bra för dem!

På vägen hem hade jag ett moment på perrongen i Skanstull - jag hade inte ont någonstans!

Annat viktigt, utan inbördes ordning:
  • Diskmaskinen luktar soptunna.
  • Har sett Robert i Milton-hatt.
  • Åt Marabou Daim-Saltlakrits till frukost.
Meddelas endast på detta sätt.

Inga kommentarer: