lördag, oktober 08, 2016

På väg tillbaka


I onsdags fick jag fira födelsedag med bästa Sara. Hennes födelsedag alltså. Märkligt nog var det jag som fick en mjuk och fin massage av min ledsna rygg i present. Hemma i vardagsrummet dessutom!

Vill du också ha massage av Sara kan du boka det här. Sen åt vi lurre på Monrads.


Man kan lätt tro att jag har varit döende i veckan, men så är det inte. När jag sa det till Jonkan protesterade han dock och påstod att jag var på gränsen under nätterna i helgen, och det kan han väl kanske ha rätt i.

Men sedan jag fått anständig smärtlindring har jag varit trött men på benen. Har försökt gå promenader i lugn takt och fokusera på mental och fysisk återhämtning.


I torsdags och fredags innebar det att jag sov extremt länge. I fredags gick jag upp vid 14-tiden och kom ur morgonrocken först vid 16. De som känner mig förstår hur stort (och märkligt) det är.


Gav mig på ett mycket lugnt yogapass igår - Love yourself på doyogawithme.com, ett pass med bara lätt stretch och mycket mindfulness. Ett perfekt sätt att ta reda på statusen i min kropp. Konstaterade att styrkan i vänster skulderblad/axel är så gott som obefintlig och att jag var stel i utsidan av axeln.


Eftersom fyra olika läkare har gett mig fria händer att träna så mycket jag vill, förutsatt att det inte gör ont, så bestämde jag mig för att åka på simträningen med Human Ambition i Vårby simhall imorse.

Mina egna regler var att jag skulle genomföra passet utan att först ha tagit min morgonmedicin. Inte simma på smärtstillande och annat skit jag äter. Pillren fick istället följa med som godis efteråt och planen var att bara vara med på insimmet.


Två timmar senare var jag lyckligare än på länge. Jag kände INGENTING när jag simmade. Visst, jag var svag i vänsterarmen, men det gjorde inte ont. Inte ett enda armtag.

Jag simmade hela passet med fenor för att minska belastningen på armarna och jag la in extra vila och kortade ner delar av huvudserien till hälften, men fick ändå ihop 3000m på mina två timmar. Och jag var så jävla glad efteråt. Bättre smärtstillande effekt än alla piller i världen! Tjohoo!!

Inga kommentarer: