torsdag, juni 01, 2006

Den blomstertid nu kommer

Idag hände en minst sagt spännande sak i mitt i övrigt så actionfyllda liv. Bilderna till vänster antyder om vad det gällde.

Blomma.

Jag har en grön spretig växt som har stått hemma i ett hörn i flera år, utan att göra vidare mycket väsen av sig. Och så plötsligt händer det - Kaboom!! En blomma! Först blev jag rädd för jag trodde det var ett äckligt djur, men när jag såg att det var en oändligt vacker blomma så blev jag jättelycklig.

Det som dessutom är fascinerande är att den verkar ha en livslängd på bara en dag. Med tanke på det är det kanske inte så konstigt att jag aldrig sett den blomma förut. Den vänstra bilden tog jag vid lunchtid och den högra bilden alldeles nyss.

Men nog om detta.

Tror min otroligt lyckade löprunda i förmiddags kommer leda till träningsvärk. Känner mig lite ledbruten faktiskt. Rumpan, låren och vänstra höften har tagit mest stryk. Blir ju säkert heller inte bättre av att jag ikväll har promenerat in till stan och tillbaka. Vidare känns det som om jag har blivit påkörd i ryggen av en buss, efter gårdagens träning. Men just det känns rätt bra faktiskt!

Det här har på det hela taget varit en mycket trivsam dag. Känns som om jag inte gjort ett skviddevatt, och ändå har jag tränat, tvättat, dammsugit, skurat golv, städat en garderob, sovit middag, varit på "Pimp My KDE"-möte, gjort annonser och läst ut min bok. Kanske har känts som en så lyckad dag för att jag äntligen fått lägga rapporten helt åt sidan en stund. Tror det är nyttigt, men imorrn ska jag ta tag i det igen. Förhoppningsvis på balkongen i solen.

Inga kommentarer: