söndag, juli 17, 2011

Kort långpass på landet


Den här dagen började magiskt. Vaknade tidigt eftersom vi gick och la oss tidigt, och satte oss och åt frukost i sittbrunnen. Himlen var klarblå, solen gassade, havet var stilla och allt som hördes var vattnets kluckande. Helt underbart!

Gjorde i ordning båten och tuffade hem i maklig takt. La till vid bojen och jag simmade i land medan Jontan och tjejerna åkte Pioneer. Sen åkte vi in till Trosa och åt lunch på Fina Fisken.

På eftermiddagen fick jag skjuts av pappa till OKQ8 i Vagnhärad och därifrån sprang jag tillbaka till landstället, 14,2 km. Det var förmodligen anmälan till Jubileumsmarathon gjorde att jag fick lust att springa långpass igen, och även om det blev ett kort långpass så kändes det väldigt bra. Gick fortare än väntat och jag hade förmodligen kunnat springa ganska mycket till utan allt för mycket obehag. Men med tanke på hur ben och rumpa känns nu var det nog tur att jag inte överilade mig...

1 kommentar:

Sara J. sa...

Vad härligt! :) Själv är jag hemkommen efter en fantastisk kul helg i Herräng. Längtar redan tillbaka... http://www.herrang.com/ ;)