torsdag, mars 07, 2013

Kommunikativ

  • Det är väldigt många filmer på bio som jag vill se jsut nu. Cloud Atlas, Silver Linings Playbook, Argo, Hansel & Gretel och Oz - the great and powerful. På fredag betar vi av en av dem, "Du gör mig galen". Ska bli roligt.
  • Jag var på Idrottsmassage idag. Massören, eller massöskan, konstaterade att jag har tecken på början till musarm så nu har jag gjort om lite på min arbetsplats så att jag ska sitta bättre. Hon fick loss rätt mycket spänning mellan skulderbladen i alla fall och det kändes bra. Vaderna var en smärtsam historia men jag tror det gjorde dem gott. I övrigt sa hon att jag var i fin form.
  • Glömt.
  • Träningen igår var svinjobbig. 30 min TRX på lunchen och jag var helt färdig efteråt. Väldigt trött i musklerna. Samma trötthet satt förstås i på simningen på kvällen och det var tillfällen då jag kände att jag inte orkade göra ett enda drag till genom vattnet. Armarna var helt slut och jag trodde jag skulle dö drunkningsdöden. Det är inte en jättebra kombo med styrka och simning samma dag, jag är alltid trött på simningen. 
 Update:
  • Jag är utsedd till testpilot för Kockens Chokladmousse 70%. Har fått en gratiskupong och sedan förväntas jag återkomma med åsikter om moussen. Dessutom ska jag gärna dela med mig av hur jag serverade den, med en smakfull bild. Ser fram emot detta. Jag älskar chokladmousse. Kanske blir det med apelsingrädde? Eller vanlig vispgrädde och jordgubbar? Kanske några minimarshmallows på toppen? Mmmm....mums!
 

Inga kommentarer: