torsdag, oktober 10, 2013

Köttbulleprinsessan till Finland


Idag har jag skickat iväg den tjocka lilla bruna prinsessan till Finland. Resan går via Ljusdal där Eva-Britt, som ska ta Rekis till Finland med färjan Umeå-Vasa, bor. På lördag och några dagar framåt får min lilla pärla träffa sin tilltänkta partner, Bestseller Kunnon Kemut ("Keiko"). Håll tummarna för att allt går bra och att han gillar lite mulliga flickor, eftersom det är en sån han får...

Själv känner jag mig mer stark än mullig idag. Tänk, inte ofta det händer! Har lätt träningsvärk i benen efter gymlunchpasset igår men blev energiboostad av ett minikort intervallpass vid Danderyds Gymnasium i morse. Simningen igår var också energigivande och jag kände mig glad och sprudlande när jag åkte därifrån. Vi gick igenom voltvändningar och några av mina frågetecken rätades ut. Nu gäller det bara att lägga in vändningarna i simpassen så att det börjar komma naturligt. Känns svårt men jag fokuserar på den fina devisen:

Don't be afraid to fail.
Be afraid not to try.

1 kommentar:

Fanny sa...

Spännande med fler Reka-valpar på gång! Det kan väl inte finnas nån grabb som kan motstå henne trots lite gravid-kilon! ;-)