lördag, oktober 05, 2013

Trosa Luftgevärsmästerskap


Jag och mina tre tvåbenta favoritflickor är på tjejhelg i Trosa. Vi har ätit fruktansvärt mycket, vi har myst i spa:t på Trosa Stadshotell, vi har promenerat, vi har snackat tjejsnack och vi har druckit rosa bubbel.

För att få lite kontrast till allt det rosa och fluffiga så drog vi igång Trosa Luftgevärsmästerskap när vi kom till stugan idag. Bäst av tio skott, fem stående och fem liggande.

Efter första omgången, stående, så hade jag en betryggande ledning. De andra nollade alla sina fem skott men jag sköt bra och fick poäng. Ett (1) poäng...

Även den liggande serien verkade ha gått bra, jag hörde att jag fick flera träffar, men tyvärr siktade jag för uselt och slutade på bara fyra poäng totalt. Jävla skit. Om jag måste välja vapen till en combat ska jag inte välja luftgevär.

Malin prickade däremot riktigt bra och fick ihop typ 36 poäng, med vilket hon vann en solklar seger. Bara att gratulera! Jag får nog träna lite mer till nästa TLM om jag ska ha en chans i toppstriden. Dagens insats var faktiskt under all kritik.

2 kommentarer:

Gunnar Demnert sa...

ÅH, är det mitt gamla luftgevär jag fick när jag var typ 16? Med kikarsikte? Det som gjorde att jag sånär hamnade i nåt slags "sniper unit" (eller prickskyttenhet fast det låter inte lika ballt) i lumpen?
Kul! Man kan sätta upp klädnypor på tvättlinan (om den hänger uppe) och prickskjuta på dem. Har jag hört, alltså.

Sofia sa...

That's the one! Jag tror dock det har blivit felkalibrerat med åren. Finner ingen annan förklaring till att jag träffade så dåligt. :)

Klädnypor var en bra idé. Får testa det till nästa mästerskap.