måndag, februari 21, 2011

Crappigt inlägg, förlåt

Jontan är bortrest igen och jag känner mig ledsen över det. Försökte shoppa bort känslan på IKEA men det blev dyrt och jag fick dåligt samvete istället. Det kändes dock lite bättre när jag såg hur fint köket blev.

Jag har nu haft tre helt träningsfria dagar och samtidigt försökt äta lite mer än tidigare. Resultatet är att jag känner mig uppsvullen och tjock, samtidigt som jag mår dåligt av att inte träna. Tjoho. Toppform i Österrike på måndag!

Hela "ta det lugnt med löpningen och ät mer"-grejen har i min värld blivit väldigt dramatisk och känslomässig. En överreaktion som inte är av denna värld! Jag hoppas jag lugnar ner mig snart och kan komma igång med löpningen igen. Jag behöver den. Jag blir olycklig annars.

Och jag blir olycklig av att vara solokvist. Tur att jag i alla fall har mina flickor. Och mina vänner! Imorgon ska det ätas semlor i långa banor hos Magnus & Anso Hult.

1 kommentar:

åsah sa...

hjälp! Akta dig för att inte äta nog mycket och för att låta såna tankar ta över! det kan leda längre än man tror, snabbare än man tror! kram