onsdag, februari 02, 2011

Full rulle, men definitivt inte snabbt

Började gårdagen med ett hyfsat soft pass på gymmet. Sen fick jag stressa till jobbet för att hinna duscha innan jag skulle bli intervjuad för en branschtidning. Japp, du läste rätt. Man är väl en smula känd inom bussbranschen...så att... jorå... En timmes intervju och fotografering.

Sen ägnade jag en timme åt att ta emot bokningar innan det var dags att åka in till stan och träffa min mentor Kerstin för lunch. Passade dessutom på att handla två tröjor på Stadium, en finfin rosa och en grå, båda Nike, mitt nya favvomärke.

Tillbaka till jobbet för att ta emot fler bokningar och som vanligt pluggade jag databaser sista timmen. Sen mötte jag upp Sara för ett varv runt Brunnsviken. Det var ett par veckor sen vi sprang tillsammans nu, och det var verkligen ett lyft för löpningen att få Saras sällskap igen. Dock insåg jag återigen att jag verkligen måste jobba med mina kvalitetspass. Jag orkar springa snabbt i typ 200 meter, sen vill jag dö. Ingen full rulle där. Bot och bättring ska det bli, med start redan i kväll efter jobbet. Långa intervalljävlar.

När jag kom hem från löpningen hade älsklingen middagen färdig och när vi ätit och jag läst ut min bok (Änglarösten av Arnaldur Indriðason) däckade jag i sängen med armarna runt Rekan. Hon är världens mysigaste och älskar att kramas, precis som jag! Vet inte vem av oss som somnade först men somnade gjorde vi i alla fall nästan omgående. Gosböna. Det finns inte ord för hur söt hon är!

1 kommentar:

Sara J. sa...

Tack för trevligt sällskap! :)