onsdag, februari 23, 2011

Skön träning

I eftermiddags var det sista chansen att toppa formen inför skidresan med PT-Tompa. Det blev lite av ett kombinerat coaching- och träningspass och båda bitarna var lika givande. Känner mig riktigt på G nu igen.

Fick höra många intressanta och bra saker som jag verkligen tog till mig, och en paus från löpningen känns inte så hemskt längre. Det finns fler vägar att gå mot ett maraton än den som innehållet 3-4 löppass per vecka. Jag kan få den träning jag behöver även genom andra aktiviteter. Lyssnar och lär, försöker memorera så mycket jag bara kan.

Själva träningspasset var väldigt skönt. Övningarna i sig var jobbiga, jag fick puls och blev svettig, men det var inte hysteriskt ansträngande som senaste gångerna. Efteråt kände jag mig helt genomarbetad och mjuk, och det sprudlade i hela kroppen av välmående. Det är för den känslan jag tränar. Miljoner små må bra-molekyler som forsar runt i kroppen. En riktigt härlig drog.

Jag gör det ofta men jag kan inte låta bli att återigen hylla konceptet med att ha en personlig tränare. Någon som ger tips och råd och hjälper mig att ta mig framåt även när det känns som lite motvind. Som tar mig till nivåer långt över vad jag själv trodde jag skulle klara. Det är värt så otroligt mycket mer än pengarna det kostar.

Inga kommentarer: