lördag, februari 12, 2011

Jag har alltid undrat...

...hur man kan säga att man blir pigg av träning. Själv blir jag ju väldigt trött och behöver 9-10 timmar sömn per natt för att fungera.

Men nu har jag fattat. Det är när man drar ner lite på träningen som energin kommer! Den här veckan har varit en vilovecka med få, men förvisso hårda, pass. Och jag har varit flitig som ett bi!

I torsdags var jag vaken till halv elva och målade kök, igår kom jag i säng minst lika sent (ja, sent för mig!) och imorse vaknade jag pigg som en mört vid 5-tiden. Läste lite, gick upp vid 7 och har nu städat badrum, vikt all tvätt och stoppat i en ny maskin, torkat dörrar i köket, skottat och bakat scones.

Nu ska jag njuta av en lång frukost innan jag och dogsen ska iväg på heldag med världens bästa tjejkompisar och tillhörande kids.

1 kommentar:

Sara J. sa...

Imponerande, må jag säga! :) Hoppas ni får en fin dag. Jag och Erik ska tydligen åka till XXL (jag får inte köpa någon löparjacka), veckohandla, och sen ska jag fortsätta försöka kurera den här förbannande förkylningen...men jag har i alla fall äntligen beställt en laptop. :P