torsdag, november 24, 2011

Aj, oj, uj... öff

Ont från knäna och uppåt igen. Aj aj. Har träffat mannen som får mig att frivilligt misshandla mig själv under en timme. Tränade med PT-Tompa igår och det var en hel rad nya knasiga övningar på programmet igen, som alla drog sitt strå till stacken för att ta död på mig.

Började med "lössnöåkning" med benböj över två bosubollar och skidhopp emellan. Sen någon form av "idioten" där jag sprang fram och tillbaka mellan konliknande objekt. Sen var det baksida lår på boll med medicinboll över huvudet, krypa som en spindel nära, nära golvet, fram och tillbaka med extra tyngd i form av bälte som satt fast i ft360n. Som om det inte var jobbigt nog ändå, liksom.

Sen armhävningar med fötterna på bosu och händerna på låda, jämfotahopp fram och upp på lådan, hopp ner och hopp upp med fötterna tillbaka på bosun. Puhh... Det varvades förstås med en vidrig övning där jag skulle börja med en armhävning och sedan ta tag med händerna i en stång och "promenera uppåt" med dem så långt jag kunde, promenera ner, sätta händerna i golvet och göra om. Vidrigt. Verkligen vidrigt!!

Vad hände mer... jo några enarmschins, omvända rygglyft och mage (knäuppdragningar)... kanske mer som jag har glömt.

Det var riktigt jobbigt, men jag är ändå väldigt nöjd. Mitt huvud var piggt igen och det var nästan irriterande att jag inte kände mig tröttare och mer uppgiven när kroppen bara sa tvärstopp. Jag kämpade bra, men jag vill bli bättre!!

Tyvärr drog jag till ryggen på kvällen, på samma ställe som förut. Undrar om det finns ett samband. Senast den pajade gjorde jag "hjulet" som liknar den övning när jag promenerade upp med händerna längs en stång. Nu hände det igen. Den här gången är det dock inte i närheten av lika illa, men bara att det händer är illa nog. Oroande!

Inga kommentarer: