fredag, november 25, 2011

Hundfritt

Jag ska få ha en hundfri helg!! Den börjar idag vid lunch och slutar på söndag kväll. Och jag ser fram emot det SÅ mycket!

Mina små älsklingar är i princip med mig dygnet runt, alla dagar. Senast vi var ifrån varandra en längre tid var efter Stockholm Marathon den 28 maj. Sen dess har de suttit mer eller mindre som klistrade vid mig och jag känner att jag behöver en paus. Alla föräldrar behöver en paus ibland, så man orkar ta i med nya tag sen.

HF-helgen ska firas med övernattning, middag och spa på Grand Hotel Saltsjöbaden, tid hemma utan hundar, bio och adventsbaluns. Ska verkligen skämma bort mig, i sällskap av JG förstås.

Visst låter det mysigt, men jag vet ju hur det kommer bli. Redan ikväll kommer jag sakna den lilla yviga nallebjörnen som jag brukar krama när jag ska somna. Och den stora brunbjörnen som snarkar högt i sitt hörn. Saknaden kommer eskalera under helgen och jag kommer få anstränga mig hårt för att inte åka och hälsa på eller hämta hem dem på lördag. Hundfri helg ska det vara. För allas skull.

Inga kommentarer: