torsdag, november 17, 2011

Magiskt!

Löpningen gick bra. Den gick mer än bra! Det var faktiskt en av de grymmaste löprundorna jag har sprungit! Jag glömde till och med bort att känna efter hur foten kändes.

Benen var otroligt pigga och så fort jag tryckte på lite så fick jag världens gensvar. Märkte knappt av uppförsbackarna, vare sig i benen eller andningen. Skulle ju ta det riktigt lugnt idag och jag försökte, men benen bara rullade på. Det var så jäkla härligt! Vilken glädje att få springa igen! Det är för att få känslan som jag hade den här rundan som jag springer. Som jag kämpar mig igenom otaliga långsamma, hopplösa rundor med tunga ben och häftig andhämtning. Flow!! Åh vad grymt det var!! Hade kunnat springa ännu fortare och mycket längre, lätt! Blev knappt trött.

Dessutom passade jag på att prova lite nya prylar. Nya windstoppertights från Salomon som var okej men inte perfekta. Som alla mina tights så gled de ner. Det var även årspremiär av mina Winter Run Socks med Silver Footbed. Måste köpa fler såna. Otroligt sköna och av bra kvalitet!

Bäst var ändå de elastiska kopplen från Ruffwear. Inga mer ryck och slit i min arma kropp när hundarna drar åt olika håll. Kopplet kan gå från 2 till 3.4 meter och var helt perfekta att springa med. Kommer vara perfa vid vandring också. Köpte dem på XXL härom veckan då de var nersatta till 190 kr. Första gången jag fingrade på dem kostade de 345 kr styck och det tyckte jag var för dyrt. Nu fick jag dem ju billigare men med facit i hand hade de faktiskt varit värda även det högre priset.

Inga kommentarer: