lördag, november 26, 2011

Jävlar vad det gjorde ont!

Skurade golvet på övervåningen inför morgondagens baluns när det plötsligt smällde till i ryggen. Samma ställe som förut men med en smärta multiplicerat med hundra. Jag skrek, grät och hyperventilerade, trodde min sista stund var kommen. Det gjorde så fruktansvärt ont och jag blev livrädd!!

Jontan kom galopperande i full fart och hjälpte mig ner i horisontalläge, där jag blev kvar en bra stund och stretchade och masserade svanken, ackompanjerad av en molande smärta.

Sen kändes det mycket bättre och nu är jag på benen igen. Känner mig öm och trött i ryggen men annars är det inte så mycket värre än innan. Men jag är verkligen djupt oroad. Ska det vara så här nu? Och om inte, vem kan hjälpa mig? Helvete!

2 kommentarer:

Anonym sa...

kolla med Sandra (med Bella) för hon har ju erfarenhet av sånt, samt att hon verkar ha läst mycket om det.. Kanske är diskbråck? Verkar ju som att många får det nu...

Sofia sa...

Ja det är inte så ovanligt med diskbråck. Man kan tom ha det utan att veta om det. I de flesta fall går det över av sig själv och man kan hjälpa läkandet på traven med rätt typ av träning.