måndag, november 28, 2011

Sammanfattning av HF-helgen




Så snabbt den försvann, men vad lång den var!

I fredags lämnade jag jobbet vid 12-tiden och åkte och åt lunch med Karin och Esther i Sollentuna Centrum. Bra start!

Sen hämtade jag upp Jontan på jobbet och vi åkte till Saltsjöbaden och checkade in på Grand Hotel. Ett fint rum med utsikt mot vattnet. Vi drog direkt på oss löparkläderna och sprang en runda för att titta på fina hus, och sen plumsade vi ner i bubbelpoolen och låg där tills vi såg ut som russin.

Middagen var god, det serverades toast skagen, örtstekt biff med smörstekta kantareller, rödvinssky och potatiskaka och creme brulee med vanilj och hjortron. Till detta en flaska amarone. Maten var det bästa med hotellet, men generellt var det lite av en besvikelse. Kändes som ett skal utan något riktigt innehåll. 5/10 tootsies.

Morgonen efter tog vi en promenad och sedan spenderade vi några timmar i stan (jag fick den fina rosa mössan av Jontan och han fick låna min gröna, nästan som att gå i likadana träningsoveraller av syntet) innan det var dags att åka hem och städa och baka inför söndagens adventsbaluns. Det gick grymt bra, trots min invalidiseringsincident med ryggen på kvällen som satte käppar i hjulet. Vi var löjligt färdiga i löjligt god tid.

Söndagen inleddes med kompisbrunch, sen blev det kompislöpning och sist det stora adventsbalunset. Massor av mysiga vänner kom förbi och som vanligt hann jag inte prata med någon av dem så mycket som jag hade velat. Man räcker liksom aldrig till under såna här aktiviteter, men det var hur som helst superroligt att se dem!

Sen fick jag äntligen hem hundarna igen och den här helgen har verkligen fått önskad effekt. Jag var så glad att se dem och det var så härligt att få gå skogspromenad med dem imorse igen. Finaste b-bollarna, de gör mig lycklig!

Inga kommentarer: