måndag, januari 02, 2012

Första löftet brutet

Vaknade i natt av att halsen kändes som ett öppet sår. Jag var så trött att ögonen nästan tårades men jag hade så ont att jag inte kunde somna om förrän värktabletten jag tog kickade in.

Känner mig febrig och trött idag. Har handlat mat, varit på apoteket och gått en kort sväng med hundarna, och det är här det brutna nyårslöftet kommer in i bilden.

Jag hade lovat mig själv att sluta ha dåligt samvete de dagar jag av olika anledningar inte kan ge hundarna precis allt jag önskar. Jag orkade inte gå längre än drygt 20 minuter i morse och jag orkar inte träna med dem heller. Det finns varken kraft eller engagemang. Och nu börjar det dåliga samvetet gnaga i mig. Som att de skulle trilla döda ner för att det inte händer något en dag.

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag får nog jobba vidare på det här löftet, men först ska jag blunda en stund. Skitförkylning!

3 kommentarer:

Katarina sa...

Det där löftet är inte lätt att hålla!

Gunnika sa...

Oooooo, svårt löfte... Jag känner precis som du just nu. Jag är också tokförkyld, trött och oengagerad i det mesta för tillfället. Tyvärr får äventyrshunden lida för det och jag skäms för att jag inte kan ge honom allt det där jag önskar... Ååååh, vad göra?

Sofia sa...

Jag vet!! Ett svårt men bra löfte! Och jag fattar inte varför det ska vara så svårt, men det är på något sätt skönt att höra att ni också tycker det.