söndag, januari 15, 2012

Långpass med Jontan

Det framstår som allt mer sannolikt att det inte var träningen med TSM som var det bra-iga förra året, utan det faktum att jag tränade med Sara. I år känner jag inte alls samma lust att sticka iväg på söndagsmornarna. Andra saker som kan ha påverkat motivationen är att jag inte riktigt har hittat "min grupp" och att jag inte är i lika stort behov av hjälp för att genomföra passen.

Idag sprang jag och JG 16 km runt Stocksund-Djursholm själva istället och det gick mycket bättre än förra veckan. Backarna slet rätt hårt på mig men jag hämtade mig snabbt efteråt. Var ute i ungefär 1 timme och 45 minuter och jag kände mig mentalt stark i stort sett hela tiden, även om jag fick jobba på det under vissa perioder.

Mina snökedjebroddar totalhavererade efter bara 2 km, men det gick bra ändå. Hade fortfarande fäste under hälen så jag lät dem sitta kvar. Kanske borde köpa ett par icebugs istället.

1 kommentar:

Sara J. sa...

Utan ditt sällskap hade inte långpassen med TSM varit riktigt samma sak för mig heller. Och jag hade nog skolkat från fler av dem. ;) Men det är ju ändå positivt att känna att du kan springa själv också, att du inte är "beroende" av gruppen för att klara det!