fredag, december 19, 2014

Dyrt simpass och ambulans


Det blev en dyr simning imorse. Hur fan ska jag kunna hålla reda på att det är tredje fredagen i månaden idag?

Nåja, det var nästan ändå värt det. Det var hur lugnt som helst i simhallen, jag hade egen bana hela tiden och det var så jäkla roligt att simma. Tiden bara rann iväg och när jag var klar ville jag nästan köra igenom ett pass till. Betyder det att jag tog i för lite? Idag simmade jag intervaller. 10x50 med start 1:10, 8x50 med paddlar och dolme start 1:15 och 6x50 med fenor start 1:20.

Jag var inte så snabb som jag önskat på de första intervallerna (blipp 53-56 s), men jag höll inte igen och jag var riktigt trött under sista vändan. Hade kunnat trycka på mer med paddlar och dolme (blipp 48-51 s) men med fenorna kämpade jag på bra igen (blipp 40-41 s). Trots att jag körde hårt så återhämtade jag mig snabbt efteråt och jag njöt verkligen av de sista lugna, mysiga 25:orna som avslutade passet.


Sen hände detta. Pappa har varit sjuk sedan igår och idag fick han åka ambulans in till Danderyd. Vet inte vad som är problemet än, men jag hoppas det inte är något allvarligt. Han har fått dropp, antibiotika och morfin, och så har de röntgat hans mage, men vi har inte fått något svar på det ännu.

Inga kommentarer: