fredag, april 08, 2016

Planering, uppladdning och mål


Igår genrepade jag inför lördagens simutmaning. Riktigt bra känsla, älskade (med?) vattnet och var uppriktigt ledsen när passet var slut. Det var på tok för kort och därmed precis lagom långt. Nu är det vila och kanske lite yoga som gäller fram tills imorgon eftermiddag.

Senast satte jag upp mål innan tävlingen. Väldigt bra anpassade mål. Det slutade med godkänt i ett lopp (50m), i princip mycket väl godkänt i ett lopp (25m) och drömmålet nått för ett lopp (100m).

Har gjort det även denna gång, men mitt största fokus blir ändå att ha roligt. Det kommer jag att ha!

Trygghetsmål
25m - under 19
50m - under 40
100m - under 1:30

Realistiska mål
25m - under 18
50m - under 38
100m - under 1:25

Drömmål
25m - under 17
50m - under 36
100m - under 1:20

Har även lagt upp en plan för våren. Maj och juni kommer bli träningsintensiva månader för mig.

I maj åker jag, precis som förra året, till Mallis med Team Snabbare. 16 dagar i den spanska solen med fokus på simning, löpning och yoga. Tänker mig i runda slängar sex-sju simpass, fyra-fem löppass och så mycket yoga som möjligt varje vecka. Men vi får se. Poolhäng och avkoppling är också viktigt.

I juni väntar OW-träning två dagar i veckan i Rösjön med Coach Ludde, ett pass med Medleys träningsgrupp och mina tre egna, vanliga pass från fröken. Siktar på sex simpass i veckan, förutom veckan före Isle of Scilly Swimrun då jag nöjer mig med två pass.

För att kunna ro i land det här måste jag tyvärr inse att jag får avstå Stockholm Marathon.

Sen väntar två veckors återhämtning/uppladdning inför sommaren stora mål inom OW - Vansbrosimningen och Vansbro Tjejsim. Då kommer jag simma så snabbt att du inte ens fattar vad som hände...

Inga kommentarer: