fredag, april 15, 2016

Kött, PT-pass, tusingar och vikarie


I onsdagskväll var jag på AG med snyggbrudarna. Åt iberico på träd, krämig mozzarella och kött i långa banor. Jag ÄLSKAR kött. Jag älskar AG. Kom hem mätt och trött men sov dåligt och vaknade mitt i natten och mådde illa. Speciellt när jag tänkte på den polska köttbiten... men jag tänker att jag nog bara åt för mycket... kanske.


Jag var inte helt 100 dagen efter, men jag mådde i alla fall bra när jag åkte till Vasalundshallen för ett PT-pass med Hasse. Dagens testserie bestod av 4x100 start 2:15 och 4x100 med paddlar och dolme, start 2:00. Tio minuters vila med bad och plask mellan.

Kommer inte ihåg tiderna exakt, men de första hundringarna låg runt 1:35 och de andra runt 1:25. Min spontana känsla efteråt var att jag inte var nöjd. Hade tänkt mig att simma lite snabbare, och kanske att det skulle kännas lite, lite lättare. Men sen insåg jag hur jävla dum jag är. Ville ge mig själv en fet knytnäve i fejset. Reality check!

Det här är fantasitider. Det är sjukt snabbt! Det är okej att vilja mer, att sikta högre och att ha mål, men det får inte göra att jag inte är nöjd när jag presterar något som är riktigt bra. Så det så.

Följde upp simningen med 4x1000 meter runt Råstasjön på tunga, tunga ben och avslutade kvällen som vikarefröken för Henke på tre crawlkurser. Sov som en död i natt.

Inga kommentarer: